2 gewonden bij schietpartij in Centraal-Thailand, schutter gearresteerd

AYUTTHAYA:- Lokale media meldden vandaag, dat er gisteren rond 11.00 uur dat twee slachtoffers gewond waren geraakt bij een schietpartij in de centrale provincie Ayutthaya. De schutter werd vrijwel direct na het incident gearresteerd.

Een Facebook-pagina, Crazy on News (บ้าข่าวไปเรื่อย) en Ayutthaya Station meldden dat een Thaise man door het lint ging en een slachtoffer neerschoot in het subdistrict Baan Luang, district Saena, provincie Ayutthaya.

De Thaise media meldden echter dat de schutter willekeurig op de lokale bevolking in het gebied schoot. Bij de schietpartij raakten twee slachtoffers gewond, van wie één vermoedelijk een Thaise vrouw is. De vrouw werd ter plaatse door de lokale bevolking naar het ziekenhuis gebracht, blijkt uit een video die op verschillende nieuwssites is geplaatst.

Volgens lokale media worden beide slachtoffers in het ziekenhuis behandeld en is hun toestand stabiel.

Drie politieagenten slaagden erin de schutter, vermoedelijk een Thaise man, onderweg in de provincie te arresteren. De identiteit van de schutter en zijn motief zijn nog niet vrijgegeven.

De schietpartij komt slechts drie dagen na de tragische schietpartij in het winkelcentrum Siam Paragon in Bangkok, waarbij twee buitenlandse vrouwen om het leven kwamen en vijf anderen ernstig gewond raakten.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!