19-jarige Russische basketballer in Pattaya overleden na geëlektrocuteerd te zijn door een lichtmast

PATTAYA:- Een Russisch basketballer opgegroeid in Pattaya, Mr. Alexey Sobolev, stierf op de jonge leeftijd van 19 jaar nadat hij werd geëlektrocuteerd door een defecte lichtmast op een basketbalveld in de wijk Banglamung van deze kustplaats.

Reddingswerkers van de Sawang Boriboon stichting werden door de personal trainer van Mr. Sobolev gebeld en kregen te horen dat de Russische tiener flauwviel na het aanraken van een defecte lichtmast.

De jonge Sobolev, een gerespecteerd lid van de basketbalgemeenschap van Pattaya, ademde nauwelijks terwijl hij op een basketbalveld in Soi Sukhumvit Pattaya 15 lag voor het Pattaya Technical College in het onderdistrict Nong Pla Lai in Chonburi. Na gereanimeerd te zijn brachten de reddingswerkers Mr. Sobolev met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, maar helaas bezweek het slachtoffer aan zijn verwondingen en stierf helaas.

Na de tragische dood van de 19-jarige basketballer inspecteerden de autoriteiten van Pattaya het basketbalveld en sloten het tijdelijk voor onderhoud.

De inspectie werd gisteren geleid door de loco-burgemeester van Pattaya, Khun Manoch Nongyai. Autoriteiten ontdekten dat de lichtmast in de buurt van een basketbalveld in de wijk Banglamung in Chonburi een stroomlekkage had van meer dan 110 volt.

De loco-burgemeester werkt samen met de basketbalclub Pattaya om een ​​passende vorm van compensatie voor de familie van het slachtoffer te bepalen. Het evenement heeft het toeristische imago van Pattaya enorm verpest, vooral op het gebied van veiligheid, aldus de coach van Mr. Sobolev.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Div. Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!