17 pakjes methamfetamine op het strand van Koh Mak gevonden

~DAT KAN GEEN GENADE VINDEN~
(Dat is niet toegestaan)

TRAT:- De Thaise politie heeft de lokale bevolking gewaarschuwd om geen pakketten met methamfetamine die aangespoeld zijn op Koh Mak Beach in de oostelijke provincie Trat te gaan verzamelen en te bewaren.

Volgens het politiebureau van Koh Kood werden afgelopen zondag 17 pakketten, elk met een kilo meth, verspreid over het strand van Daeng in Koh Mak door arbeidsmigranten gevonden.

“We vermoeden dat ze behoren tot dezelfde hoeveelheid drugs die in januari op het strand van Koh Samui zijn aangespoeld”, zo verklaarde de plv. hoofdcommissaris Wichian Yantarat van de provinciale politie Trat. 

Op 27 januari j.l. werden er ook 17 zakken methamfetamine op een strand in het subdistrict Taling Ngam. gevonden. Koh Mak is een van de 66 eilanden van Trat in de Golf van Thailand, dat 35 km van het vasteland ligt en een 27 km lange kustlijn heeft.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Manageronline
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Manageronline.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!