Thaise man haalt op gewelddadige wijze zijn vrouw en zoontje uit een quarantainehotel op Krabi

~ZWARE KLEI, ZWARE OSSEN~
(De bevolking van de kleigronden zijn dom en lomp)

KRABI:- De politie van het politiebureau Lam Thap op Krabi arresteerde gistermiddag I n de buurt van de varkensboerderij van zijn vader in het district Thung Sai Thong, de 45-jarige Khun Somyos Khongsiri.  De Thaise man had zich tegen de voorschriften op geweldige wijze de toegang tot de kamer van zijn vrouw en zoontje verschaft en was nadien met hen het hotel uitgevlucht.

Khun Somyos had naar verluidt dinsdag om 07.00 uur zijn vrouw en negenjarige zoon bezocht, die in het hotel in Ao Nang logeerden en onder toezicht stonden voor Covid19 maatregelen. Een bewaker weigerde hem naar verluidt doerians mee te nemen naar de kamer waar zijn familie verbleef, omdat het tegen de hotelregels was.

Dit maakte Somyos dat hij zwaar geïrriteerd terug naar zijn witte Toyota Fortuner op de parkeerplaats liep. Volgens het dienstdoende personeel keerde Somyos ongeveer 15 minuten later terug naar de lobby van het hotel en beende naar de lift om naar de kamers van de patiënten te gaan.  Toen het personeel hem probeerde tegen te houden, zwaaide hij met een pistool en schoot hij één keer op een raam, waardoor het personeel dekking zocht.

Khun Somyos ging toen naar de kamer waarin zijn vrouw en zoon waren en nam ze haastig mee naar zijn auto en reed weg. De politie spoorde hem op naar de varkensboerderij en ontdekte dat hij zijn vrouw en zoon bij zijn vader had achtergelaten, daarna vluchtte hij naar een kippenboerderij ongeveer 1 kilometer verderop om zich daar te verstoppen.

De politie ging naar de boerderij en arresteerden hem in de arbeidersverblijven.  Ze namen een .38 revolver met vijf kogels en een 11 mm pistool met zes kogels in beslag.

Een 45-jarige arbeider op de kippenboerderij werd vlak voor de arrestatie door Somyos in zijn rechterbeen geschoten.  De arbeider werd met spoed naar het Lam Thab-ziekenhuis gebracht en is verkeerd nu in stabiele toestand.

De politie vond ook een lege .38 revolver in het voertuig van Somyos dat op 500 meter van de kippenboerderij geparkeerd stond. Later werd  naar het Lam Thap-ziekenhuis gebracht voor een Covid-19-test en vervolgens naar het politiebureau van Lam Thab voor verhoor. Naar verluidt weigerde hij een verklaring af te leggen.

Het hotelpersoneel vertelde later dat zij. vrouw en zoon afgelopen zaterdag naar het hotel waren gebracht voor quarantaine na het bijwonen van een begrafenis in de wijk Khlong Thom dat een nieuwe uitbraak van Covid19 virus in Krabi had veroorzaakt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!