16-jarige jongen doet in Bangkok mee aan Russisch roulette en overleeft dit niet, moeder van de jongen trekt dit in twijfel

BANGKOK:- Een moeder gelooft dat haar 16-jarige zoon is vermoord nadat zijn vrienden bevestigden dat ze Russische roulette in een verlaten huis in het district Nong Chok aan het spelen waren.

De politie van Lam Hin werd maandag (2 januari) op ​​de hoogte gebracht van het incident en de nacht.  Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van een 16-jarige tiener met schotwonden in zijn hoofd.

Zijn vrienden vertelden de politie dat zeven van hen een handgemaakt pistool gebruikten om Russische roulette te spelen.  De tiener sloeg het pistool op zijn vrienden en haalde de trekker over voordat hij het zichzelf op de overname richtte.

Zijn moeder Khun Waraphon Tumgen zei: “Mijn familie en ik geloof niet dat mijn zoon Russische roulette speelde of zelfmoord pleegde.  Mijn zoon gebruikt normaal gesproken zijn linkerhand.”

“Ter plaatse voorbij het pistool zich aan zijn rechterzijde.  De kogelwond op zijn hoofd is van achteren geschoten.  Als hij zichzelf heeft neergeschoten, zou de wond op zijn slaap of onder zijn verwanten moeten zitten.  Ik geloof dat dit een moord was.” aldus Waraphon.

“Er is ook een spraakfragment waarin mijn zoon met iemand over een pistool sprak.  Een van hen verliet het toneel om een ​​bad te nemen voordat ze terugkwamen om de politie te praten te ontmoeten.  Het lijkt erop dat iemand bewijsmateriaal heeft vernietigd, zo meent Khun Waraphon.

De politie van Bangkok doet nog steeds onderzoek naar de misdaad.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: kaojorleuk-media.com

Eén gedachte over “16-jarige jongen doet in Bangkok mee aan Russisch roulette en overleeft dit niet, moeder van de jongen trekt dit in twijfel”

  1. Pingback: 3khartoum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!