Thaise vrouw geconfronteerd met 6,6 miljoen Thaise baht aan parkeergeld nadat ze haar auto 2 uur in de parkeergarage had laten staan

NONTHABURI:- Een vrouw die haar auto parkeerde bij een winkelcentrum in Nonthaburi, was geschokt toen ze twee uur later 6,5 miljoen baht aan parkeergeld moest betalen. De vrouw deelde haar beproeving via Facebook onder haar gebruikersnaam Popgoh Queen.

Haar bericht bevat een foto van de parkeerautomaat van het winkelcentrum met het bedrag dat ze verschuldigd is als 6.574.590 baht.

Een medewerker die de parkeerautomaat bemande, was niet minder verbaasd toen hij de kolossale vergoeding zag, en vroeg de vrouw beleefd te wachten tot een supervisor de zaken ophelderde.

Volgens haar bericht arriveerde de vrouw om 9.00 uur bij het winkelcentrum en parkeerde haar auto voordat ze om 11.00 uur terugkeerde.

Een opzichter verscheen uiteindelijk op de parkeerplaats, controleerde de machine en constateerde een storing in het systeem.

De supervisor verontschuldigde zich en liet haar vertrekken zonder parkeergeld te betalen.

De poster zei dat ze geen juridische stappen zou ondernemen tegen het winkelcentrum, omdat haar beproeving een grappig verhaal had opgeleverd om te delen op sociale media.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Facebook 

Eén gedachte over “Thaise vrouw geconfronteerd met 6,6 miljoen Thaise baht aan parkeergeld nadat ze haar auto 2 uur in de parkeergarage had laten staan”

  1. Pingback: 2aqueduct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!