13,4 miljoen kilo bevroren varkensvlees in meer dan 500 koelhuizen aangetroffen

BANGKOK:- Volgens de plv. regeringswoordvoerster Rachada Dhnadirek, vond het Thaise vee departement vorige week bij landelijke zoekopdrachten ongeveer 13,4 miljoen kilo bevroren varkensvlees in 539 koelhuizen, welke tegen recordhoge varkensprijzen werden verkocht.

Ze zei dat er in januari 10,84 miljoen levende varkens waren, waaronder ongeveer 49.000 beren en 979.000 zeugen, die werden grootgebracht door ongeveer 107.000 varkenshouders in het hele land.

In vergelijking met de statistieken van dezelfde periode vorig jaar is het totale aantal levende varkens gedaald met 11,81%.  Het aantal berenfokkers daalde met 41,1% en het aantal zeugenfokkers met 11,16%.  Het aantal vleesvarkens daalde met 13,9%.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS World
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thai PBS World

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!