120 Myanmarese arbeiders over de grens gezet wegens illegale binnenkomst

RANONG:- Het 25ste infanterie regiment van Thailand heeft 120 illegale Myanmarese arbeiders uit Ranong naar hun land teruggestuurd.

Het regiment zei dat de 120 migranten na een misleidend bericht dat door mensensmokkelaars werd verspreid illegaal het koninkrijk waren binnengekomen, het bericht bestond eruit dat de Thaise regering binnenkort de registraties voor werkvergunningen zou vrijgeven.

Een bende mensenhandelaars die het valse nieuws verspreidde, had de arbeiders het koninkrijk binnengebracht

Het regiment had de kwestie van illegale arbeiders met een attaché van Myanmar besproken,die aanwezig was om te zien hoe de 120 migranten op de boot naar hun thuisland werden gezet.

Ondertussen zei het regiment dat de regering en legerchef generaal Narongpan Jitkaewtae het had bevolen om het probleem op te lossen.

De ambtenaren van een aantal Thaise overheidsorganisaties willen samenwerken om mensenhandelbendes aan te pakken en willen degenen die strafbare feiten plegen achter slot en grendel zetten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!