10 huizen van de Bon Kai-gemeenschap in Bangkok door brand verwoest

BANGKOK:- Gistermiddag zijn méér dan 10 huizen verwoest nadat er een brand uitbrak in de Bon Kai-gemeenschap in Bangkok. De verkeersradio JS100 meldde om 13.12 uur voor het eerst dat er brand was uitgebroken in de gemeenschap op Rama IV Road.  Er waren geen berichten over eventuele slachtoffers.

Brandweerlieden en reddingswerkers rukte uit naar het gebied en ontdekten dat de brand was begonnen in een houten huis met twee verdiepingen en zich had verspreid naar nabijgelegen huizen.

Na ongeveer een half uur blussen, konden de brandweerlieden het vuur nog steeds niet onder controle krijgen en moesten ze meer bluswagens laten komen om te voorkomen dat de vlammen zich zouden verspreiden.

Ondertussen werd het verkeer in de nabije omgeving afgesloten om een  patiënt zo snel mogelijk met de ambulance naar het King Chulalongkorn Memorial Hospital te  krijgen.

 Later werd gemeld dat de brand was begonnen en zich verspreidde in het gebied van de gemeenschap waar mensen in houten huizen woonden.  Het smalle toegangspad naar de gemeenschap maakte het voor de brandweerlieden moeilijk om de brand te bedwingen.  Buiten stonden meer dan 10 brandweerwagens en enkele ambulances klaar.

Rond 14.20 uur werd het sein brandmeester gegeven nadat de brandweerlieden het vuur in het gebied eindelijk onder controle hadden, terwijl JS100 om 14.33 uur meldde dat het vuur was geblust.  De politie gaat binnenkort onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

FM91 Trafficpro meldde om 15.12 uur dat de gouverneur van Bangkok, Khun Chadchart Sittipunt, ook ter plaatse zal komen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!