Alles verzengend vuur doodt 200 schapen en 340 geiten tijdens een enorme boerderij brand in Surin

SURIN:- Een enorme brand heeft gisteravond een boerderij in het district Sangkha in Surin in as gelegd, daarbij kwamen 200 schapen en 340 van de 400 geiten om het leven, aldus de eigenaar.

Het politiebureau van Sangkha werd om 19.25 uur gewaarschuwd voor de brand en stuurde brandweerwagens met groot materieel naar de boederij in het dorp Ban Khok Sombat in het subdistrict Sangkha.

Toen brandweer echter arriveerden bij de boerderij van de 34-jarige Nopparat (achternaam niet vermeld), was de brand onbeheersbaar geworden.

De brandweer zei dat de houten hokken waarin de schapen en geiten werden gehouden, evenals de vele balen hooi en de harde wind, de belangrijkste oorzaken waren van het feit dat de brand zo snel door de boerderij verspreidden.

Khun Nopparat zei dat hij slechts 60 van zijn 400 geiten kon redden, terwijl al zijn 200 schapen werden gedood omdat hij ze niet op tijd kon bereiken.

Hij voegde eraan toe dat zijn pick-up ook beschadigd was door de brand en denkt dat de schade hem ongeveer 4 miljoen baht heeft gekost.

De politie vermoedt dat de brand is ontstaan ​​door kortsluiting, maar de forensische brandweer moet dit nog bevestigen.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!