𝐇𝐄𝐓 πˆπ’ π’π“πˆπ‹ 𝐎𝐏 πŽπ‹π‹π„πŠπ„ ππŽπ‹π‹π„πŠπ„ 𝐈𝐍 π“π‡π€πˆπ‹π€ππƒ

Natuurlijk heeft dat een reden want dat zijn we niet gewend van deze levendige site ..,

Wel de reden is dat onze nieuwsbeer Auke een operatie heeft ondergaan ..

.Auke had al lange tijd pijn in zijn rug en de oorzaak was een gezwel boven in zijn nek ,dit (overigens goedaardig )gezwel hebben de chirurgen verwijderd waarop Auke al vrij snel van de pijn in zijn rug af was .

𝐄𝐂𝐇𝐓𝐄𝐑 ::
Het herstel gaat tergend langzaam en Auke voelt zich er niet lekker bij , hij heeft de moed en power vaak niet om uit zijn bed te komen .

Na de operatie had Auke verwacht snel weer aan de slag te kunnen op Olleke Bolleke ,helaas is dit niet het geval en zullen we nog even genoegen moeten nemen met de ingezonden stukjes van de leden waar we ook altijd heel blij mee zijn ..

Laten we in deze mooie tijd van het jaar hopen dat het nieuwe jaar weer begint met veel nieuws van een opgeknapte nieuwsbeer en wensen hem heel veel sterkte en beterschap toe ..

.ππ€πŒπ„ππ’ 𝐇𝐄𝐓 π“π„π€πŒ 𝐕𝐀𝐍 πŽπ‹π‹π„πŠπ„ ππŽπ‹π‹π„πŠπ„ 𝐈𝐍 π“π‡π€πˆπ‹π€ππƒ..

Tags:

5 gedachten aan “𝐇𝐄𝐓 πˆπ’ π’π“πˆπ‹ 𝐎𝐏 πŽπ‹π‹π„πŠπ„ ππŽπ‹π‹π„πŠπ„ 𝐈𝐍 π“π‡π€πˆπ‹π€ππƒ”

  1. Auke ik miste je al een paar dagen.
    Wens je veel sterkte en voorspoedig herstel…
    Dat is het belangrijkste, daarna natuurlijk ook nog prettige feestdagen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!