🎥 | Stoere getatoeëerde man is bang om gevaccineerd te worden en bedreigt de verpleging.

PHETCHABUN:- Een stoere man, voorzien van de nodige tatoeages moest gevaccineerd worden, maar scheet in zijn broek voor de kleine naald en bedreigde de verpleging om hem heen.  Hij schreeuwde tegen hen: “Als het pijn doet, verkoop ik je de nodige klappen.

Het Sanook News Team meldde dit voorval, dat zich voordeed  in de provincie Phetchabun nadat het op Facebook viraal ging.  

Facebook-gebruiker Kwaandao Trisun plaatste een foto van het moment dat de man ingeënt zou worden. De locatie van het vaccin was in de Wat Ban Rai-tempel in de hoofdstad Phetchabun. 

De man had een toestemmingsformulier getekend om zich te laten vaccineren, maar toen hij aan de beurt was, liep het hem dun door de broek.

 De verpleegsters hielpen de man vast te houden en vervolgens bedreigde hij hen met een vuist om te laten zien wat hij zou doen.  Verpleegkundigen en familieleden kwamen helpen om de man onder bedwang te houden, zodat hij stil zou blijven liggen.  Hij bleef worstelen en verzette zich tegen degenen die hem tegenhielden.  

Het duurde niet lang om hem de injectie te geven en zodra het akkefietje achter de rug was, zei de man: “**** Ik dacht dat het pijn zou doen”. 

De dienstdoende verpleegster onthult dat dit niet de eerste keer is dat een patiënt haar bedreigt.  Maar ze geeft toe dat hij gewelddadig was, maar het toestemmingsformulier al had ondertekend en zijn bedoeling was om zich te laten vaccineren, dus gingen ze door met het oorspronkelijke plan om hem te prikken….lol.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Sanook News

Eén gedachte over “🎥 | Stoere getatoeëerde man is bang om gevaccineerd te worden en bedreigt de verpleging.”

  1. Pingback: 2bramble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!