25-jarige vrouw zwaargewond nadat ze op haar verjaardag door haar ex-man in Pattaya zou zijn neergestoken

PATTAYA:- Een 25-jarige vrouw heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat ze afgelopen zondagavond in Naklua met een mes door haar ex-man zou zijn neergestoken.

De stadspolitie werd afgelopen zondag net na zonsondergang (28 november) op de hoogte gebracht van het incident.  Zij en “Snelle Jelle” onze razende reporter kwamen aan bij het huis in Naklua om de 25-jarige  khun Watcharin Yoosabai, zwaar gewond aan te treffen.

Volgens eerstehulpverleners was de vrouw in haar rug en buik gestoken, ze werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor dringende medische hulp.  Vlakbij werd een mes met bloedvlekken op de grond gevonden.

De verdachte, de 38-jarige khun Joompol Choonuan, 38, probeerde te ontsnappen, maar werd met geweld door verschillende omstanders in bedwang gehouden voordat ze hem aan de politie overdroegen.

De familieleden van khun Watcharin, vertelden tegen de politie dat ze de vrouw van khun Joompol was, maar de twee leefde gescheiden.  Het paar had volgens het familielid nog maar ongeveer een week geleden ruzie gemaakt en waren uit elkaar gegaan. 

Khun Joompol zou tegen de politie van Banglamung hebben gezegd: “Ik heb haar een smsje gestuurd om haar een gelukkige verjaardag te wensen, maar ze antwoordde met een beledigend antwoord terwijl ik gewoon beleefd probeerde te zijn.  Ik kon dat niet verkroppen en verloor mijn geduld, reed naar het huis waar ik haar aanviel.

Khun Joompol werd naar het politiebureau van Banglamung gebracht voor verdere juridische stappen en om verdere rechtszaken af ​​te wachten, waar hij volgens de politie van plan is schuld te bekennen.  

Khun Watcharin verblijft ondertussen in een ziekenhuis in Banglamung voor behandeling.  Haar exacte toestand op het moment van schrijven werd niet vrijgegeven door de artsen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!