Zware regen verlamt het verkeer in Bangkok en omgeving 

BANGKOK:- Gisteren begon het in Bangkok zwaar te regenen, de regenbui nam later op deze woensdag wat af maar zorgde wel voor  overstromingen en stilstaand verkeer op veel wegen, en moest er een ondergelopen school worden gesloten.

De verkeerspolitie meldden overstromingen op trottoirniveau en verkeersverlamming op Srinagarind en Sukhumvit 107 (Bearing) wegen in de provincie Samut Prakan.

In Bangkok vond het plaats op Vibhavadi Rangsit Road, Kamphaeng Phet 2 Road, Phahonyothin Road in Bang Khen District, Ratchadaphisek Road in de buurt van de Criminal Court, Ngam Wong Wan Road en delen van Lat Phrao Road inclusief de kruising met Ratchadaphisek Road tot overstromingen.

Sommige voertuigen kwamen tot stilstand of waren betrokken bij verkeersongevallen, terwijl andere overstroomde rijstroken vermeden.

Het verkeer was ook extreem traag op de Rama IX Bridge-gebonden snelweg en op Ramkhamhaeng Road, inclusief het gedeelte bij het knooppunt Lam Salee.

De Sattriwitthaya 2-school in de wijk Lat Phrao in Bangkok is vandaag gesloten vanwege overstromingen op en rond het terrein.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!