Wilde stier sterft in Khao Yai-park van Thailand mogelijk door elektrische schok

PRACHINBURI:- Gistermorgen werd een dode wilde stier naast een elektrische lichtmast in een bouwgebied dood aangetroffen, het management van nationale park denkt dat het dier tijdens de regen is geëlektrocuteerd.

De mannelijke stier van 800 kilo , ongeveer 10 jaar oud, werd dood aangetroffen aan de voet van een elektrische paal aan de kant van de weg naar beneden van Khao Sam Tone in het district Nadi, in de provincie Prachin Buri.

De stier verbleef gewoonlijk in het Khao Yai National Park en was waarschijnlijk op sjouw gegaan om te foerageren.

Volgens voorlopig onderzoek was de doodsoorzaak waarschijnlijk een elektrische schok omdat er regen was gevallen en het gebied een bouwplaats voor lichtmasten is die mogelijk nog niet is voltooid.

In eerste instantie coördineert Khao Yai National Park met de verantwoordelijke snelwegautoriteit voor details van het project.  Het park heeft ook aangifte gedaan bij de politie en dierenartsen naar het gebied gestuurd om de werkelijke doodsoorzaak van de stier vast te stellen.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Wilde stier sterft in Khao Yai-park van Thailand mogelijk door elektrische schok”

  1. Ja, altijd je handen af van de 3 fasen palen tijdens regen.
    Ze staan gewoon in een woonwijk of voor uw plaatselijke 7-eleven.
    Levensgevaarlijk, dat is geen 220volt wat daar door gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!