Wie had ooit gedacht dat Thailand het spooktoerisme gaat promoten

BANGKOK:- De toeristische autoriteiten van Thailand, afgekort het TAT geheten, heeft aangekondigd dat het land ‘spooktoerisme’ moet promoten voor internationale bezoekers, vooral degenen die geïnteresseerd zijn in horrorfilms. Verwacht wordt dat dit de ‘soft power’ strategie van Thailand verder zal versterken.

Khun Siripakorn Cheawsamoot, de vice-gouverneur van TAT voor Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten, benadrukte dat films over de Thaise geesten hebben bijgedragen aan de verspreiding van de Thaise cultuur over de hele wereld.

Tijdens een ontmoeting met de Spaanse ambassadeur in Thailand zei Siripakorn dat Spaanse toeristen bijzondere interesse hebben getoond in het verkennen van spookachtige locaties met fascinerende verhalen. Ondanks deze vraag heeft de TAT dit aspect van het toerisme nog niet officieel gepromoot, hoewel er veel potentiële locaties in het land zijn.

Veel buitenlandse film- en televisieproductiebedrijven hebben onlangs interesse getoond in filmen in Thailand opnames van het derde seizoen van de succesvolle HBO-serie “White Lotus”, die wordt opgenomen in Bangkok, Phuket en Koh Samui, evenals de Hollywood-kaskraker “Jurassic World 4”, die volgende week begint met filmen in Krabi en Trang. zal naar verwachting tijdens de opnames van een maand meer dan 650 miljoen baht aan inkomsten genereren.

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “Wie had ooit gedacht dat Thailand het spooktoerisme gaat promoten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!