Door een blunder van de aannemer werd een motorrijder in Pattaya bijna onthoofd

PATTAYA: – De nalatigheid van een aannemer in het Tambon Huay Yai leidde tot het omvallen van een elektriciteitspaal, waardoor communicatiekabels naar beneden kwamen en een toevallig voorbijrijdende motorrijder bijna onthoofd werd.

De 42-jarige khun Niwat Ketjae, was op zijn motorfiets op weg om boodschappen te halen, juist op het mo net dat de Provinciale Elektriciteitsautoriteit een elektriciteitspaal aan het opzetten was. 

Het verkeer werd tijdelijk stilgelegd door personeel om de paal op te tillen. Net toen het verkeer door kon rijden, zwenkte de kraan waardoor de paal op nabijgelegen communicatiekabels viel. De ingestorte kabels zwaaiden vervolgens als een zweep op en bleven rond Niwats nek hangen.

Gelukkig bewoog Niwat zich op dat moment langzaam; een hogere snelheid had kunnen resulteren in wurging of erger nog, onthoofding. 

Khun Niwat heeft een klacht ingediend bij het politiebureau van Huay Yai, waarin hij juridische stappen wil ondernemen tegen de aannemer die verantwoordelijk is voor het incident.

Olleke Bolleke in Hua Hin

2 gedachten aan “Door een blunder van de aannemer werd een motorrijder in Pattaya bijna onthoofd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!