We tellen af ​​naar 11 december 2023, de laatste dag dat na 112 jaar het pittoreske treinstation van Hua Hin dienst gedaan heeft

HUA HIN:- Enige weken liet ik al op mijn blog weten dat de SRT bezig is met de de verhuizing van het treinstation van Hua Hin. Wel nu, 11 december zal de laatste dag zijn dat na ruim 112 jaar voor treindiensten geopend te zijn geweest, daar een einde aan komt.

De staatsspoorwegen van Thailand bereiden zich voor op de verhuizing van het treinstation naar een geheel nieuw treinstation om daar gelijk dubbelsporige spoorproject in gebruik te nemen.

Het nieuwe gebouw wordt 3 verdiepingen hoog en beschikt over allerlei. voorzieningen. Zowel liften als roltrappen. Vlak daarna op 15 december 2023 is het de eerste dag dat de tijdsaanpassingen voor alle Zuidlijntreinen plaatsvinden. 

Na de eerste aankondiging kwamen mensen naar het 112 jaar oude treinstation en namen allemaal foto’s als souvenir met het bordje Hua Hin Railway Station. die wordt beschouwd als een belangrijk herkenningspunt van de stad Hua Hin.

Olleke Bolleke in Hua Hin 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!