Ware liefde betekent dit jaar op Valentijnsdag van elkaar wegblijven, zo meent Premier Prayut

BANGKOK:- Zoals het er naar uitziet wordt er vandaag op grote schaal Valentijnsdag.  Premier Prayut Chan-o-cha heeft gemeend zijn verliefde onderdanen waarschuwing te geven en vertelde dat  Thaise stellen moeten leren “hoe lief te hebben zonder een Covid-19-infectie te krijgen”.

Aangezien de Covid19 pandemie nog niet voorbij is, vertelde premier Prayut dat stellen aanpassingen moeten maken om hun liefde veilig te uiten in het nieuwe normaal.

Hij zei dat het sturen van geschenken naar elkaar en elkaar ontmoeten via videogesprekken een uiting van ware liefde is, omdat koppels elkaar kunnen beschermen tegen infectie.

“De premier hoopt ook dat deze Valentijnsdag liefde en eenheid zal brengen onder de bevolking van Thailand.  Hij wil dat iedereen voor elkaar zorgt en elkaar helpt deze strijd tegen Covid-19 te winnen’, zo liet regeringswoordvoerder Thanakorn Wangboonkongchana gisteren namens de premier weten.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!