Waar kunnen heren als zowel dames met maatje groter in Thailand terecht?

BANGKOK:- En ja, óók uw nieuwsbeer Olleke Bolleke heeft enkele maatjes meer en weet dat Krungthong Plaza in Bangkok ongetwijfeld het winkelcentrum is, als u op zoek bent naar de wat grote maten kleding in Bangkok.

Het grote modewinkelcentrum is een paradijs voor grote maten kleding. Het gebouw met 4 verdiepingen herbergt bijna 600 winkels en een onbeperkte keuze aan goedgekozen modeartikelen.

Van S tot en met 8 XL is er een ruim assortiment aan kleding verkrijgbaar in alle maten en even belangrijk is, qua stijl is niets achterhaald, alles is actueel, aangezien er elke week nieuwe items worden toegevoegd.

Het winkelaanbod biedt een verscheidenheid aan ontwerpen, of u nu op zoek bent naar werkkleding, modekleding, feestkleding of vrijetijdskleding.

Shoppers van alle soorten en maten, inclusief mannen en kinderen, zijn hier welkom. Iedereen kan kiezen uit een breed scala aan maten, stijlen en merken.

Naast modieuze kleding vind je hier ook accessoires als sieraden, schoenen, sokken, tassen, hoeden, riemen en cosmetica.

Zo biedt Fat Boys biedt een verbazingwekkende selectie katoenen overhemden, broeken en rokken, de  keuze is eindeloos.  Herenoverhemden hebben een borstomvang van 42″—70″ en u kunt kiezen uit lawaai-overhemden, effen overhemden met lange en korte mouwen, en broeken en shorts in de maten 30″—70″.

Uw nieuwsbeer noemt dit een echte insidertip voor grote maten kleding in Bangkok.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!