Vrouw uit Amerika vlucht tijdens haar borgtocht van 1 miljoen dollar naar Thailand

BANGKOK:- Een vrouw uit Michigan die nadat ze naar verluidt betrokken was bij een dodelijk ongeval waarbij een student om het leven kwam, is naar Thailand gevlucht. De rechtbank had haar tegen betaling van 1 miljoen dollar een borgtocht verleend.

Na het incident stapte Mrs. Howson op 3 januari aan boord van een vliegtuig met bestemming Bangkok, Thailand.  Howson is een Amerikaans staatsburger en komt oorspronkelijk uit Thailand, volgens reisgegevens die zijn beoordeeld door het federaal onderzoeksbureau.

Rechter Lisa Anderson heeft tijdens een hoorzitting van afgelopen vrijdag een borgtocht van $ 1 miljoen ingetrokken omdat ze na de vermeende misdaad naar een ander continent is gereisd, zo meldt FOX 2. 

Mrs. Howson wordt beschuldigd van het doorrijden na een ongeluk, wat heeft geleid tot ernstige beperkingen of de dood, en een federale aanklacht wegens het land ontvluchten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: New York Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!