Vrouw rijdt in Chonburi met haar pick-up truck een loslopende buffel aan, beide raakte gewond

CHONBURI:- Bij een aanrijding in Ban Bueng, raakte een buffel gewond, terwijl de bestuurster van de pick-up truck meerdere matige verwondingen opliep.

De politie van Ban Bueng werd eerder deze week om middernacht op de hoogte gebracht van het ongeval in het subdistrict Nong Bondang.  De politie arriveerde ter plaatse om de 29-jarige automobiliste, Khun Preeyaphon Tanakornchaiyakarn te vinden. Ze had verschillende matige verwondingen opgelopen, maar was in staat om met de bijbehorende Thaise pers te praten terwijl ze medische hulp kreeg.

Preeyaphon verklaarde: “Ik reed met mijn pick-up op weg naar Bangkok.  Toen ik bij een bocht kwam, was het gebied te donker en renden twee buffels voor me uit.  Ik kon niet stoppen voordat ik tegen één van de buffels botste.  Ik verloor de macht over het stuur en belandde in het struikgewas”

Khun Supatra Mueansomboon, 33, een passagiere, had lichte verwondingen opgelopen en weigerde medische hulp.

De 34-jarige eigenaar van de buffel, khum Dassakorn Chaiyawut, vertelde de politie: “Het is mijn buffel.  Zijn poot is door de aanrijding gebroken, ik zal hem voor behandeling naar een veearts brengen.

De politie van Ban Bueng zet het onderzoek voort en is naar verluidt van plan om khun Chaiyawut verder te ondervragen over de reden waarom zijn dieren ’s nachts losliepen op een redelijk drukke weg.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wisarn Sangjaroen
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Top Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!