Vrouw in Zuid Thailand sterft een gruwelijke dood door vreemdgaande vriend

~BUITEN HET POTJE PISSEN~
(Overspel plegen)

NAKHON SI THAMMARAT:- Daar is een 39-jarige vrouw op een gruwelijke wijze aan het einde van haar leven gekomen omdat ze het vriendje van een andere vrouw had ‘gestolen’.

Khun Yupa Sukthong, zou samen met haar dochter en zoon, de 39-jarige vrouw hebben aangevallen, die alleen geïdentificeerd werd als khun Jirawan, omdat zij naar verluidt een affaire had met Yupa’s vriend.

Het Thaise trio zouden khu. Jirawan hebben uitgekleed, haar in elkaar geslagen en zelfs een bezemsteel in haar privé-delen hebben gestoken.  De personen namen naar verluidt hun aanval op video op en namen foto’s, die vervolgens online werden geplaatst. Het incident vond zondag plaats in een resort in de wijk Phra Phrome in Nakhon Si Thammarat. 

De 21-Jarige dochter van het slachtoffer, khun Jirasa vertelde dat de man bij haar moeder was.  Hij had met haar moeder bij een resort afgesproken om daar elkaar te ontmoeten. Toen hij vertrok, arriveerden Yupa en haar lieflijke kinderen en begonnen de “Mia Noi” aan te vallen, naar verluidt weigerden ze te stoppen met de vrouw te mishandelen ondanks de voortdurende pogingen van toeschouwers om het slachtoffer te redden.

De man nam de kuierlatten en niet meer werd gezien.

De aanvallers hebben ondertussen de beschuldigingen ontkend en dreigen juridische stappen te ondernemen tegen Jirasa en haar familie, maar de politie heeft gezegd dat ze bewijs zullen verzamelen en arrestatiebevelen zullen aanvragen.  

De politie verklaarde ook dat het trio te maken zal krijgen met moordaanslag en, niet alleen met poging tot moord, omdat het slachtoffer is bezweken aan haar verwondingen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: sanook.com

Eén gedachte over “Vrouw in Zuid Thailand sterft een gruwelijke dood door vreemdgaande vriend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!