Vrouw in Oost-Thailand op wrede wijze door vriend gebeten nadat ze weigerde met hem een borrel te gaan drinken

CHONBURI:- Een Thaise vrouw heeft bij het politiebureau van Pan Thong in Chonburi een procesverbaal laten opmaken nadat haar vriend haar wreed in het gezicht had gebeten nadat ze weigerde met hem te gaan drinken.

Ze zei dat ze bang was dat de zaak zou worden genegeerd omdat haar vriend een nauwe band met een hoge politieagent zou hebben.

De vrouw, geïdentificeerd als khun Bee, vertelde de media dat ze in de amusements-wereld werkte en dat haar vriend een voormalige klant was.  Ze kende hem van haar werk en ging later met hem uit.  Ze woonden ongeveer twee maanden samen voordat dit nare incident plaatsvond.

Bee zei dat ze op afgelopen maandag in haar huis in het Panthong-district van de provincie Chonburi werd aangevallen,nadat haar vriend vroeg haar om alcohol met hem te drinken, maar wilde dat niet omdat ze te moe was van het werk.

Haar vriend werd zo boos dat haar naar een badkamer sleurde waar hij haar probeerde te wurgen en vervolgens meerdere keren venijnig in het gezicht beet. Bee smeekte hem om te stoppen en zei dat het haar speet dat ze weigerde met hem te drinken. Hij zou haar eerder in december vorig jaar venijnig hebben gebeten,  maar diende geen klacht in.

Bee maakt zich zorgen over haar veiligheid en was ook bang dat de zaak door de politie in de doofpot zou belandden omdat haar vriend bevriend was met een hoge politieagent.  Ze diende op woensdag 4 januari een klacht in, maar tot op heden is er niets ondernomen.

De plv.  hoofdinspecteur van het politiebureau van Pan Thong, Arnuparp Kadeevee, staat erop dat de politie de vrouw recht zou doen.  De relatie tussen de man en de politieagent zou volgens de plv.  hoofdinspecteur geen invloed op deze zaak hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!