Vrijwilligers verfraaien de kleuterschool in Pattaya met kleurige  muurschilderingen

PATTAYA:- In de afgelopen week kwamen 20 vrijwilligers van de groep ‘Seed of Volunteerism’ naar de kleuterschool in het tambon Nong Pla Lai met een missie om de schoolomgeving te verbeteren door middel van kleurrijke muurschilderingen.

Ondanks de periodieke regenbuien bleven de vrijwilligers standvastig in hun inzet voor het schilderproject. Gemeenteambtenaren en raadsleden boden cruciale steun en beschermden hen met parasols terwijl ze de muren van de school transformeerden.

De burgemeester van het tambon, Khun Phinyo Homklan sprak namens de gemeente zijn oprechte dank uit voor de inzet van de vrijwilligers tijdens een vakantie. Voorheen versierd met effen witte muren, die weinig aantrekkelijk waren voor jonge studenten.

Het tambon schakelde de groep ‘Seed of Volunteerism’ in om er boeiende kunstwerken van te maken. Uitgerust met penselen en verf gingen de vrijwilligers enthousiast aan de slag, ondersteund door de gemeente met alle benodigde benodigdheden en een verzorgde lunch. Hun inspanningen werden met succes afgerond met levendige muurschilderingen die nu vreugde en creativiteit bij de kinderen inspireren, waardoor de schoolomgeving aanzienlijk wordt getransformeerd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Vrijwilligers verfraaien de kleuterschool in Pattaya met kleurige  muurschilderingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!