Vrachtwagenbom in Pattani kwam tot ontploffing en verwondde drie politieagenten

PATTANI:- Drie politieagenten raakten gewond toen een bom, verborgen in een zeswielige vuilniswagen, ontplofte in de buurt van een wegcontrolepost in het district Panare.

De aanval vond in de avond plaats in de nabijheid van de politiecontrolepost van Chantharak op Highway 42 in het dorp Moo 1 in Tambon Khuan.

Een team voor explosievenopruiming dat ter plaatse was gestuurd, meldde dat de bom zich in een groene zeswielige vuilniswagen bevond die bij het controlepunt geparkeerd stond en op afstand tot ontploffing was gebracht. De vrachtwagen raakte daarbij total-loss.

De vuilniswagen in het afgelopen weekend van de Langa Tambon-administratieorganisatie in het Mayo-district gestolen.

Drie politieagenten die de controlepost bemanden raakten gewond en de controlepost beschadigd.  Het aangrenzende landkantoor in Pattani, Panare branch, werd ook beschadigd en in brand gestoken, welke snel geblust kon worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Abdullah Benjakat
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!