Vrachtwagen raakt in Oost-Thailand van de weg en beukt een woonhuis tegen de vlakte

CHANTABURI:- Een zware vrachtwagen raakte van de weg en botste tegen een huis in de oostelijke provincie Chanthaburi in Thailand, waarbij aanzienlijke schade aan het pand werd aangericht. De huiseigenaar ontsnapte ternauwernood aan verwondingen, terwijl de vrachtwagenchauffeur verklaarde dat een plotselinge manoeuvre van een pick-up truck hem van de weg drukte.

Het incident vond gisteren plaats in de wijk Chanthaburi toen de chauffeur de macht over het stuur verloor en tegen de woning botste, waardoor het dak en de muren instortten. De huiseigenaar, Khun Kriang Pongsathavorncharoen, legde uit dat hij normaal gesproken op dat tijdstip een middagslaapje deed, maar gelukkig nu aan de achterkant van het huis aan het badderen was. Bij het horen van de luide klap greep khun Kriang zijn mobiele telefoon en vluchtte in veiligheid.

De vrachtwagenchauffeur, beweerde dat het ongeval plaatsvond toen een pick-up in de buurt abrupt van rijstrook veranderde, waardoor hij moest uitwijken en de controle over zijn vrachtwagen verloor. De politie onderzoekt momenteel het incident, onderzoekt de plaats delict en verzamelt getuigenverklaringen als bewijs om de ware oorzaak van het ongeval vast te stellen en indien nodig juridische stappen te ondernemen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!