Voortvluchtige bestuurder 14 maanden later na een dodelijke ongeluk, in een tempel in Zuid Thailand gearresteerd 

NAKHON SI THAMMARAT:- De vermeende bestuurder van een auto die begin vorig jaar een man en zijn zoon doodreed,  is gearresteerd in een tempel in het hoofddistrict van deze  zuidelijke provincie.

Een politieteam nam gistermorgen met een gerechtelijk arrestatiebevel in de hand, de 36-jarige Chatree Suthin in hechtenis.

Khun Chatree, wiens woonplaats in het district Tha Sala ligt, werd gezocht op grond van een arrestatiebevel dat op 16 maart was goedgekeurd door de provinciale rechtbank van Nakhon Si Thammarat. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van drugs, drugsgebruik en roekeloos rijden met de dood tot gevolg.

Op 12 januari vorig jaar zat de verdachte naar verluidt achter het stuur van een auto die een man en een jongen aanreed op een weg in Tambon Thadee in het district Lan Saka.  Khun Anusorn Khao-ngam en zijn zoon Nathawut kwamen daarbij om het leven.  De bestuurder liet de auto achter en sloeg op de vlucht.  De politie vond enkele methamphtaminepillen in de auto.

Politie luitenant-kolonel Bunnam Bunariyawat, een rechercheur op het politiebureau van Lan Saka, vond bewijs dat de bestuurder khun Chatree was, die een verleden had van diefstal en drugsdelicten.

Hij spoorde hem op naar de Wat Mamuang Thong in het tambon Pak Phun van het hoofddistrict waar hij gisteren, 14 maanden later werd gearresteerd.  De verdachte was naar verluidt van tempel naar tempel verhuisd.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Nujaree Rakrun
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!