Voormalig tenniskampioen gearresteerd na opening online goksite in Chiang Mai

~DE BAL MISSLAAN~
(Verkeerde beslissing genomen)

CHIANG MAI:- De politie van Chiang Mai heeft een voormalige tennisprof gearresteerd die met andere mensen een illegale website beheerde, de site had een omzet van 5 miljoen baht per maand.

Er werden vijf mensen in een luxe huis in Chang Pheuak gearresteerd waaronder de ‘beroemde ster’, zo meldde Daily News.

Het publiek werd uitgenodigd om te wedden op www.imiheng.com via vele Facebook-fanpagina’s.

De politie had het huis lange tijd geobserveerd voordat ze een huiszoekingsbevel kregen. Er waren 3.000 gebruikersnamen op de website en de maandelijkse verkoop bedroeg meer dan 5 miljoen baht.

De verdachte was eerder veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf en een zware boete voor illegale gokactiviteiten. Hij was ook betrokken bij tenniscorruptie, een verhaal gepubliceerd door de BBC. Begin dit jaar opende hij de pagina met de andere gearresteerden. In het artikel van  Daily News werden echter geen namen genoemd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het Eindhovens Dagblad gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!