Voor Phuket is het aftellen naar het “sandbox” plan begonnen

~IN DE STARTBLOKKEN STAAN~
(Klaar om te vertrekken)

PHUKET:- De toeristische autoriteit van Thailand, de TAT, heeft een citymarketingplan opgesteld met een hoog beveiligingsniveau voor Phuket om het vertrouwen van buitenlandse toeristen te winnen, ondanks een sterke toename in de nieuwe Covid19 infecties .  

“Aangezien het schema voor de heropening van het land via de zogenaamde Phuket-zandbak met 1 juli hetzelfde blijft, moeten we ervoor zorgen dat de bestemming, dat momenteel een groepsimmuniteit opbouwt, welke veilig is voor de toeristen”, zo vertelde de gouverneur van het Tat, khun Yuthasak Supasorn. 

De TAT hield een virtuele bijeenkomst met 50 tot 60 hotelexploitanten onder leiding van de Thai Hotels Association, lokale hoteliers en wereldwijde hotelbedrijven zoals Marriott International, InterContinental Hotels Group, Centara Hotels and Resorts, Minor Hotels, Accor, Dusit Thani, Asset World Corp en Onyx Hospitality Group. 

Khun Yuthasak verzekerde daarbij de operators dat Phuket zich kan openen voor buitenlandse vakantiegangers zoals gepland. Het bureau moedigde hotelexploitanten aan om een ​​sleutelrol te spelen in de communicatie met internationale gasten. 

De hoteliers geloven dat de toeristen Phuket zullen bezoeken omdat ze de toeristen overal ter wereld in de startblokken staan om op vakantie te gaan.

De TAT zal zijn informatie over het heropeningsplan regelmatig op hun website onder de campagne “Countdown to Reopen Phuket” bijwerken.

De informatie zal bestaan ​​uit het aantal dagelijkse Covid19 infectie, de voortgang van vaccinatie en capaciteit voor de volksgezondheid. Het zal ook live streaming reiservaringen van de Andaman-eilanden gaan weergegeven. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod

Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: TAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!