Voor Martijn was 2023 het jaar dat hij BN’er werd: ‘Mijn B&B is een attractie geworden voor groepsreizen’

HUA HIN:- Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde werd Martijn Bolhoeve uit Hellevoetsluis in één klap bekend. Mensen die met hem op de foto willen, groepsreizen die langskomen bij zijn B&B in Thailand en talloze berichtverzoeken op Instagram.

B&B Vol Liefde is een realityprogramma van RTL waarbij Nederlandse eigenaren van een bed and breakfast (B&B) op zoek gaan naar een partner. Zij kiezen aan de hand van aanmeldingen meerdere kandidaten uit die vervolgens langskomen in de B&B. Het programma trekt veel kijkers: gemiddeld een miljoen per aflevering.

Martijn was dit jaar één van de B&B-eigenaren. Hij ontving vijf vrouwen in zijn oer-Hollandse Say Cheese, een restaurant en guesthouse in Hua Hin, Thailand, dat hij vierenhalfjaar geleden overnam.

Aangemeld door iemand anders
“We kunnen gelijk vooropstellen dat het idee om mee te doen aan B&B Vol Liefde nooit bij mij is begonnen”, begint Martijn stellig. “Vorig jaar werd ik gebeld door de productie: of ik mee wilde doen”, gaat hij verder. “Ik zei: ‘Nou, hartstikke leuk, maar ik weet bij God niet over welk programma jullie het hebben en hoe jullie bij mij terecht zijn gekomen’.”

“Kijk, ik woon in Thailand en kijk eigenlijk nauwelijks Nederlandse tv. En als we dan wel tv kijken, dan is het toch vaak Formule 1 of voetbal.” Dit zal voor trouwe B&B Vol Liefde-kijkers geen verrassing zijn: in één van de afleveringen is te zien hoe Martijn met heel zijn hart meeleeft met de kampioenswedstrijd van Feyenoord, die te volgen is op grote schermen in zijn restaurant.

Lees verder> https://www.rijnmond.nl/nieuws/1747041/voor-martijn-was-2023-het-jaar-dat-hij-bner-werd-mijn-b-en-b-is-een-attractie-geworden-voor-groepsreizen

Eén gedachte over “Voor Martijn was 2023 het jaar dat hij BN’er werd: ‘Mijn B&B is een attractie geworden voor groepsreizen’”

  1. Nou, hartstikke leuk, maar ik weet bij God niet over welk programma jullie het hebben en hoe jullie bij mij terecht zijn gekomen

    Ja joh, natuurlijk doe ik mee, wat zegt u ? 100 kilometer hardlopen ?
    Super dat jullie mij bellen, mijn toko kan heeft toch wat extra reclame nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!