Volgens de vice minster van Volksgezondheid zou wanneer Thailand de grenzen voor migranten opent, desastreus kunnen zijn

BANGKOK:- De toestroom van migranten zodra Thailand al zijn grenzen opent, kan een uitbraak veroorzaken, zo verklaarde de vice -minister van Volksgezondheid Satit Pitutecha, die in Krabi is voor de mobiele kabinetsvergadering, hij uitte zijn bezorgdheid dat een stroom van migrerende werknemers zodra het land volledig heropend is, een nieuwe golf van infecties zal veroorzaken.

Hij vertelde ook dat hij zich zorgen maakte over een toename van Covid-19-gevallen tijdens het Loy Krathong-festival op 19 november.

Afzonderlijk zei de minister dat hij van plan is voor te stellen dat Krabi’s Koh Lanta wordt ontwikkeld tot een wellnesscentrum om tegemoet te komen aan buitenlanders, vooral Scandinaviërs, die massaal naar het eiland komen voor de winter.

Volgens de database van het Thaise ministerie is ten minste één dosis van het Covid19 vaccin toegediend aan 71 procent van de 470.000 inwoners van Krabi, terwijl 273.568 mensen hun tweede dosis en 21.944 hun eerste dosis hebben gekregen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!