Volgens de Thaise immigratiedienst mogen buitenlandse studenten politieke bijeenkomsten bij wonen, mits zij de wet in acht houden

~ZICH IN HET HOL VAN DE LEEUW WAGEN~
(Een groot risico nemen)

BANGKOK:- Het is buitenlandse studenten niet verboden politieke bijeenkomsten bij te wonen zolang ze zich aan de wet houden, aldus het hoofd van Thaise immigratiedienst, luitenant-generaal Sompong Chingduang.  

Hij reageerde daarmee op een aankondiging van een onderwijsinstituut in de provincie Pathum Thani.  Het had buitenlandse studenten gewaarschuwd voor het bijwonen van politieke bijeenkomsten.  Ze riskeerden dat hun visum werd ingetrokken.  

Volgens het hoofd immigratie berust de waarschuwing op een misverstand.  Het immigratiekantoor van Pathum Thani had alle onderwijsinstellingen in de provincie verteld dat buitenlandse studenten die deelnamen aan politieke protesten het risico liepen besmet te raken met Covid-19.  

Khun Sompong benadrukte dat buitenlandse studenten de wet (OOK) niet mogen overtreden.  Een strafbaar feit kan van invloed zijn op uw status als student in Thailand. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: derfarang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!