Volgens de dochter van voormalig premier Thaksin zou haar vader herstellen van een operatie 

BANGKOK:- Voormalig premier Thaksin Shinawatra is herstellende van een operatie die vorige week bij hem werd uitgevoerd, althans dat beweert zijn dochter Patongtarn Shinawatra.

Ze wilde echter geen gedetailleerde informatie geven en benadrukte dat het beter zou zijn als de artsen zich daarover zouden uitlaten. Zijn bloeddruk schommelt van dag tot dag en het is onzeker hoe lang hij in het ziekenhuis zal blijven.

Er is geen aanvraag tot voorwaardelijke vrijlating ingediend, voegde ze eraan toe. Thaksin zit een gevangenisstraf van één jaar uit, omgezet van acht jaar, wegens machtsmisbruik en belangenverstrengeling tijdens zijn bewind.

Met betrekking tot de beschuldigingen tegen Thaksin op grond van artikel 112 van de wet op de koninklijke smaad, vertelde khun Patongtharn dat deze kwestie niet meer bestond en dat het om een ​​misverstand ging. Ze vroeg de advocaten om te bevestigen dat er na het uitzitten van de gevangenisstraf van een jaar geen andere lopende zaken meer zijn.

Khun Patongtharn gaf verder commentaar op het nieuws dat ze mogelijk leiding zou kunnen geven aan de Pheu Thai Partij. Ze zei dat er nog geen besluit is genomen, maar dat ze bereid is om met heel haar hart voor de partij te werken, ongeacht of ze nu een officiële functie bekleedt of niet. Ze staat open voor de mogelijkheid dat iemand die geschikter is de partij leidt als die het beter kan doen, maar als zij als de beste keuze wordt gezien, zal ze de verantwoordelijkheid op zich nemen. 

Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: TNA News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!