Vietnamese man beweert dat hij vermoedelijke Thaise monnik in seksclip is en niet de Thaise monnik ‘Kru Ba Gai’.

KHON KAEN:- Een Vietnamese man beweert dat hij te zien is in een clip van twee mannen die seks hebben en niet de beschuldigde beroemde Thaise monnik ‘Kru Ba Gai’.

Vier oud-studenten van Phra Kra Ba Gai, een bekende abt van een tempel in de provincie Khon Kaen in het noordoosten van Thailand, beschuldigden de abt van het hebben van seksuele relaties met een man, wat in strijd is met de monastieke code.

De studenten, de 33-jarige Wassana aka “Ikkyu” en de 43-jarige Komkhai aka “Bum” en twee anderen lieten bij een onderzoek van de de Crime Suppression Division een video zien van twee mannen die seks hadden in, daarbij bewerend dat het Kru Ba Gai was.

Kru Ba Gai (Phra Ajahn Suwit Chinwaro), de abt van de Pa Pathom Thewaram-tempel in het Maha Khiri-district, ontkende echter dat hij het was.

Een Vietnamese man genaamd Thuan is naar voren gekomen op Twitter (@vensaddha1) om de onschuld van Kru Ba Gai te bewijzen en beweert dat hij het is die seks heeft in de video.  

De afdeling recherche van het politiebureau van Manja Khiri ontboden Khun Ikkyu, Khun Bum en twee anderen naar het politiebureau voor ondervraging.

De vier oud-studenten beschuldigden Kru Ba Gai er ook van dat hij in een andere seksuele clip met twee monniken speelde.  In de video zit een monnik (naar verluidt Kru Ba Gai) naar een pornografisch fragment op een notitieboekje te kijken terwijl een andere monnik orale seks met hem uitvoert.

Sindsdien is echter bevestigd dat de monnik eigenlijk een abt is van een tempel in de provincie Chaiyaphum en niet Kru Ba Gai.  De recherche onderzoekt het misdrijf.

De oud-studenten dienden nog meer aanklachten in tegen Kru Bai Gai wegens landinbreuk en ook voor het witwassen van tempeldonaties, wat momenteel wordt onderzocht door het Anti-Money Laundering Office (AMLO).

De abt heeft teruggeslagen en laster ingediend tegen alle vier voormalige studenten voor het delen van valse informatie, het overtreden van de Computer Crimes Act.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!