Vierjarig meisje raakt ernstig gewond op de roltrap van een winkelcentrum in Bangkok

BANGKOK:- Een 4-jarig meisje raakte gisteravond ernstig gewond toen haar voet vast kwam te zitten in een roltrapgroef in een populair winkelcentrum in de wijk Bangna. De rechter grote teen en wijsteen van het kleine meisje kwamen vast te zitten toen ze met haar moeder de roltrap af kwam nadat ze in de overdekte kinderspeeltuin in het winkelcentrum had gespeeld.

De roltrap werd direct stopgezet, maar het duurde nog vijf minuten voordat het winkelcentrumpersoneel de voet van het meisje uit de roltrapgroef had bevrijd.

De familie ontmoette later verslaggevers in hun woonplaats in de provincie Samut Prakan. De moeder van het meisje zei dat ze haar dochter had meegenomen om in de binnenspeeltuin van het winkelcentrum te spelen. Toen het tijd was om te vertrekken, terwijl ze de roltrap afdaalden, gebeurde het ongeval onderaan de roltrap. De moeder zei dat, hoewel het winkelcentrumpersoneel zich haastte om te helpen, het reddingsproces ongeorganiseerd leek.

De moeder van het meisje verzocht het management van het winkelcentrum om dit incident als een les te beschouwen en specifieke procedures voor dergelijke noodsituaties op te stellen om een ​​sneller reddingsproces te garanderen.

Het winkelcentrumpersoneel zei dat het meisje geluk had dat het incident plaatsvond onderaan de plek waar de noodstopknop van de roltrap zich bevindt. Het meisje liep snijwonden aan haar tenen op, maar ontsnapte aan ernstiger letsel.

Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!