Vier naar verluidt dakloze mannen zijn in de straten van Bangkok dood aangetroffen, vermoedelijk zijn het slachtoffers van het Covid19 virus

BANGKOK:- Social media gebruikers deelden gisteren op Facebook foto’s van een onbekende man met een paars shirt en zwarte broek, die naar verluidt om 10:00 uur  in de buurt van de Wat Bowonniwet-tempel in de wijk Phra Nakhon in Bangkok flauwviel.

De reddingsdienst arriveerde niet veel later, maar ontdekte dat de man al was overleden.

Men vermoedde dat de man overleden was aan het Covid19 virus, zodat werd het lichaam op straat werd achtergelaten in afwachting van gespecialiseerd medisch personeel, dat pas om 22.00 uur arriveerde vanwege andere dringende taken in het Kannayao district.

Nadat het stoffelijk overschot was opgehaald, werden functionarissen onmiddellijk gebeld om een ​​ander lichaam op te halen van een man die om 18.00 uur dood werd gevonden op het trottoir op Ratchadamnoen Klang Avenue.  Ook aan dit geval werd de voorlopige diagnose van een Covid19 infectie verbonden, zijn lichaam werd daar ook achtergelaten totdat gespecialiseerd personeel in PBM-outfits om 22.30 uur arriveerde.

Een nieuwsbron onthulde vandaag dat er nog twee andere verdachte gevallen waren waarbij in de straten van Bangkok dood aangetroffen waren aangetroffen – een voor Lotus Rama IV in het Thong Lor district en het andere op het trottoir op Hathairat Road in het Khlong Toei district.

“De stadsautoriteiten vermoedden dat ze allemaal het aan Covid19 virus gestorven waren en bovendien dakloos waren omdat ze geen verblijfplaats hadden en er nog geen familieleden verschenen om één van de lichamen op te eisen”, zo voegde de bron eraan toe.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!