VIDEOCLIP | Thailand vertegenwoordigd met een paviljoen op de wereldtentoonstelling

~VAN HEINDE EN VERRE~
(Van alle kanten, vanuit alle landen)

BANGKOK:- Thailand is met een paviljoen vertegenwoordigd op de wereldtentoonstelling van 1 oktober tot 31 maart in Dubai.  Het thema van de Wereldtentoonstelling is “Connecting Minds, Creating The Future” en is bedoeld om het signaal te geven dat mensen samen de wereld moeten ontwikkelen en toekomstige generaties moeten inspireren. 

De expo omvat drie concepten: kansen, mobiliteit en duurzaamheid. De wereldtentoonstelling die moet plaatsvinden is vorig jaar vanwege de coronacrisis uitgesteld tot dit jaar.

Volgens het Digital Economy Promotion Agency (Depa), de organisatie die verantwoordelijk is voor de exploitatie van het Thaise paviljoen en aanverwante activiteiten, zijn extra kosten van 12,4 miljoen baht verschuldigd. Digital Economy and Society (DES) nodigt bedrijven uit om het Thaise paviljoen te sponsoren en activiteiten te houden om de extra kosten te subsidiëren. 

Sponsoring van elk bedrijf is beperkt tot drie miljoen baht en moet afkomstig zijn van de telecommunicatie, gezondheidszorg  bedrijven en ziekenhuizen en de horeca. Personen die 2.000 baht of meer doneren, krijgen een dagvergunning om het Thaise paviljoen te bezoeken. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:  The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!