Uit enquête is gebleken dat een meerderheid van de Thais voorstander is van openstelling van het land

~ER IS EEN TIJD VAN KOMEN EN EEN TIJD VAN GAAN~
(Aan alles komt een einde)

BANGKOK:- In een uitgebreide enquête van “Super Poll” is de overgrote meerderheid van de Thais voorstander van openstelling van het land voor buitenlands toerisme. Over iets minder dan 120 dagen zou Thailand volledig toegankelijke moeten zijn voor gevaccineerde buitenlandse vakantiegangers.

91 procent van de landelijke respondenten keurde het heropeningsplan goed. Toen hen werd gevraagd naar hun angsten, noemde 96 procent illegale binnenkomst door buitenlanders en merkte op dat de regering nalatig heeft gehandeld door migranten toe te staan ​​de grenzen van Thailand over te steken. 

Meer dan 90 procent maakt zich zorgen over Covid19 infecties in illegale nachtclubs en door nieuwe varianten van het virus Bijna 93 procent zei dat gokken en drugs de pandemie kunnen verergeren 95 procent wil dat de regering ervoor zorgt dat iedereen zijn tweede dosis vaccin vroeg krijgt volgend jaar  

Desgevraagd uitte 85 procent zijn bezorgdheid over de twee verloren schooljaren voor kinderen als gevolg van schoolsluitingen en onderbrekingen in de klas.  1069 mensen uit alle sociale klassen werden van 17 tot 19 juni geïnterviewd onder het motto “Gezichten op de opening van het land in 120 dagen”. De geïnterviewden konden verschillende antwoorden geven op vragen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: ThaiVisa 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!