VIDEOCLIP | Het Vegetarisch Festival van Phuket is van start gegaan met strikte veiligheidsmaatregelen

PHUKET:- Het populaire vegetarische festival van Phuket is gisteren woensdag 5 oktober en zal tot 14 oktober onder strikte veiligheidsmaatregelen georganiseerd worden om te voorkomen dat Covid19 virus zich verder kan verspreiden.

Khun Phadungkiet Utoksenee, de provinciale volksgezondheidsarts van Phuket, zei dat de provincie maatregelen heeft genomen om de verspreiding van de ziekte in te dammen, zoals het beperken van het aantal Chinese tempelfunctionarissen en bezoekers, het uitvoeren van tests op functionarissen die antigeenkits gebruiken, het verminderen van het ceremonieproces en het afzien van de verkoop van vuurwerk.  (behalve die van het vlottype).

Hij zei dat het festival zoals gewoonlijk wordt gehouden, maar de autoriteiten hebben preventieve Covid-19-regels ingevoerd om de drukte te verminderen.

 “Alle Chinese tempels in de provincie hebben dit geaccepteerd en zijn klaar om maatregelen te nemen om de verspreiding van Covid-19 in te dammen”, zei hij.

Hij voegde eraan toe dat volledig gevaccineerde bezoekers die binnen zeven dagen negatief waren getest op Covid-19 met behulp van RT-PCR of antigeentests, aan het festival mogen deelnemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!