Politiebureau van Si Sa Ket in Noordoost Thailand zo goed als onbemand na Covid19 uitbraak

SI SA KET:-Op het politiebureau Si Sa Ket in de Isaan heeft zich een Covid19 uitbraak voorgedaan waarbij maar liefst 51 van de 60 agenten positief getest zijn op het gevreesde virus, zo maakte het provinciale volksgezondheidsbureau gisteren bekend.

De provinciale volksgezondheidsarts van Si Sa Ket onthulde woensdag de virusuitbraak van het provinciale politiebureau van Nam Klieng.  Een groot aantal agenten raakte besmet, nadat een agent op het station zich zondag ziek had gevoeld en positief was getest op besmetting met Covid-19.

 In totaal zijn 51 politieagenten met de infectie aangetroffen, van de 60 hele agenten op het station, terwijl de overige negen in quarantaine moeten en opnieuw op het virus moeten worden getest.

“De ambtenaren onderzoeken de tijdlijn van elke officier op risicovolle activiteiten, zoals het vangen van criminelen of patrouilleren in gemeenschappen.  De familie van deze agenten zal ook nodig zijn voor de virustest”, aldus de provinciale GGD.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!