VIDEOCLIP | Het vechten op de Onnut Road in Bangkok krijgt een straatje

BANGKOK:- Gisteren plaatste uw nieuwsbeer op zijn populaire Facebook pagina de confrontatie tussen enkele verhitte weggebruikers waarmee het Prawet-kruispunt op Onnut Road in Bangkok afgelopen woensdagavond het decor werd van een slagveld toen een pick-up truck die een personenauto had achtervolgd, het tegen de stoeprand drukte.  

De bestuurder en passagier van de pick-up kwamen toen naar buiten en begonnen hun woede op de personenauto en de automobilist af te koelen. Inmiddels zijn bestuurders van beide voertuigen opgeroepen voor verhoor door de politie.

Wat was er nu exact gebeurt ? Nu midden in de avondspits van Bangkok woedde woensdag een gevecht, waarbij een pick-up een personenauto achtervolgde en deze uiteindelijk naar de stoep drukte.

Toen de personenauto klem kwam te zitten tegen de slagboom, sprongen twee mannen uit de pick-up, één van hen klom op het dak van de personenauto en begon het raam in te slaan met een lang kqpmes, terwijl een ander erop begon te slaan met een stuk hout.

De aanleiding voor de strijd is nog onbekend en de politie heeft beide chauffeurs meegenomen voor verhoor.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!