VIDEO UPDATE | De vrouw die naar verluidt de touwen van gevel werkers in Bangkok doorsneed, bekent dat ze ‘geërgerd’ was

BANGKOK:- De persoon die naar verluidt de touwen doorsneed, waaraan twee gevelwerkers hingen terwijl ze een flatgebouw in Nonthaburi opnieuw aan het schilderden waren, heeft zich bij de politie gemeld en bekende de misdaad, ze vertelde dat ze door de mannen “geïrriteerd” was maar niet van plan was hen te doden.

De verdachte vrouw, een bewoonster van het 32 ​​verdiepingen tellende appartement op de 26e verdieping, had aanvankelijk ontkend dat ze de touwen had doorgesneden op 12 oktober voordat ze bekende nadat hij CCTV-beelden, getuigenverklaringen en forensisch bewijsmateriaal had gekregen dat haar impliceerde.

De schilders overleefden de val nadat ze werden gered door een andere bewoner van een appartement, die op dat moment toevallig in de buurt van het balkon was.

 De dader zei dat ze niet door het management van het appartement op de hoogte was gebracht van het schilders werkzaamheden en dat ze bang was geweest om de mannen voor haar raam te zien bungelen.

Ze is beschuldigd van poging tot moord en het veroorzaken van vermogensverlies.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke in BANGKOK
Bron: Thai PBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!