Heengegaan, maar zeker niet vergeten: Oud-Heverlee eert king power tycoon Khun Vichai

BELGIË:- Drie jaar geleden werd de voetbalwereld opgeschrikt door de dood van Vichai Srivaddhanaprabha kortweg Khun Vichai. De Thaise zakenman liet het leven bij een helikoptercrash. Deze week eerde Oud-Heverlee Leuven haar voormalige voorzitter.

Op 27 oktober 2018 stapte Khun Vichai in een helikopter vlak bij het King Power Stadium van Leicester City, de club waar hij ook de grote man was. Het voertuig stortte neer en de voorzitter van OHL overleefde de klap niet. Ook de andere passagiers en de piloot kwamen om het leven. Het verlies van Khun Vichai sloeg begrijpelijke diepe wonden bij Leicester en OHL.

‘Het is nu drie jaar geleden dat de tijd even stilstond. Op 27 oktober 2018 verloor OH Leuven zijn voorzitter en gids, Khun Vichai. Maar zijn herinnering blijft voor altijd bestaan’, klinkt het woensdag bij Oud-Heverlee Leuven.

De club wil Khun Vichai altijd blijven herinneren

Aan de ingang van Tribune 3 van het King Power at Den Dreef Stadion is er een herdenkingsplek ingericht. De hele OHL-familie komt daar woensdag samen om even stil te staan bij het overlijden van de Thai. ‘Khun Vichai zal voor eeuwig verder leven in onze gedachten en zal ons begeleiden bij elke stap die we zetten. Samen met alle andere leden van de King Power-familie zullen we zijn werk voortzetten’, aldus OHL.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: voetbalprimeur
Content:  Redactie
Bron: voetbalprimeur.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!