VIDEO | Laatste eer voor barman Martin van café De Zon: “A’dam is één van haar zonen verloren”

~ER IS EEN AMSTERDAMMER DOODGEGAAN~
(Lied van Manke Nelis)

AMSTERDAM:- Naast het feit dat Martin van de Velden 5 jaar lid was van de Facebook groep Olleke Bolleke in Thailand, was Martin zonder enige twijfel een zeer geliefde barman van café De Zon op de Nieuwmarkt. Martin werd gisterenmiddag 10 april voor het laatst uitgezwaaid. 

Martin van de Velden, bekend en zeer geliefd in de buurt, was ernstig ziek, hij overleed afgelopen maandag. Bij het café namen familie, stamgasten en vrienden afscheid van de 44-jarige Amsterdammer.

“Het is een unicum die weg is en dat doet pijn”, zegt Hugo Broers. Hugo is een stamgast van het café en een vriend van Martin. “Hij kon met iedereen omgaan, dat is ongelooflijk. Als je maar netjes, correct en eerlijk was, dan zat je in zijn hart.  Zo een zoon had ik graag willen hebben.”

“Een hele fijne lieve man en een goede vriend. Vandaag heeft Amsterdam één van haar zonen verloren”, vertelt één van goede vrienden van Martin. “Martin was iemand die altijd voor je klaarstond, hij bracht gezelligheid, warmte en liefde.”

Fakkels
De vrienden en familie van Martin hadden een laatste eerbetoon voor de barman georganiseerd. Een erehaag van fakkels, Martin was Ajacied in hart en nieren, en twee rondes om de Nieuwmarkt heen. Het plein stond vol met mensen die nog een laatste keer afscheid wilden nemen van hun geliefde Martin.

Olleke Bolleke wenst de familie, vrienden en kennissen alle kracht toe om dit zware verlies een plekje in het leven te geven.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: AT5 
Content: Redactie
Bron: AT5 

Eén gedachte over “VIDEO | Laatste eer voor barman Martin van café De Zon: “A’dam is één van haar zonen verloren””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!