VIDEO | Het Songkran zou de toeristenindustrie van Thailand een boost moeten geven

~ERGENS DE ZINNEN OPZETTEN~
(Iets graag willen hebben)

PATTAYA:- Het bedrijfsleven en werknemers in de toeristische provincies zien het Songkran-festival volgende maand als een belangrijke stap om de economie te stimuleren.  

Dit nadat de Thaise regering had aangegeven dat het Songkran-festival normaal gevierd kan gehouden, zolang sociale afstandsregels en andere Covid-19-maatregelen worden gevolgd.

De steden Pattaya, Bangkok, Chiang Mai, Khon Kaen en Phuket hun plannen voor de viering van het Thaise nieuwjaar van 10 tot 15 april bekend gemaakt.

Het kabinet beslist morgen of er activiteiten als watergevechten, schuimfeesten en concerten kunnen plaatsvinden.  

Khun Ekkasit Ngampichet, de voorzitter van de Pattaya Business and Tourism Association, vertelde tegen de redactie van Bangkok Post dat versoepeling van de Covid-19-maatregelen voor het Songkran-festival het toerisme zou stimuleren.  “Het belangrijkste is dat mensen zich minder zorgen moeten maken over hun gezondheid en weer gaan reizen.  We willen dat de overheid de bevolking snel vaccineert, vooral in de toeristische resorts, aangezien toerisme de beste stimulans is voor de economie.  

Als de overheid er niet in slaagt 60 tot 70 procent van de bevolking te laten vaccineren, betaalt de private sector de vaccinaties zelf.  We willen dat de toeristische sector vooruitgaat in Pattaya, ” zo oreerde Khun Ekkasit. Hij voegde eraan toe dat de hoteliers in Pattaya en omgeving tijdens het Songkran-festival graag een kamerbezetting van meer dan 70 procent willen zien.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “VIDEO | Het Songkran zou de toeristenindustrie van Thailand een boost moeten geven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!