VIDEO | Het Benjakitti Park in Bangkok wordt op Moederdag heropend

~NA GEDANE ARBEID IS HET GOED RUSTEN~
(Na hard werken geniet men meer van de rust)

BANGKOK:- De eerste fase van de herinrichting van het Benjakitti Park wordt afgerond in juni 2021 en gaat open op 12 augustus op de verjaardag van de Koningin-moeder, een dag die in Thailand ook moederdag gevierd wordt. Verdere werkzaamheden aan de sportvelden en een museum moeten in februari 2022 zijn afgerond.  

Het Benjakitti Forest Park-project (fase 2-3) strekt zich uit over 259 Rai en vervult de wens van wijlen koning Bhumibol Adulyadej de Grote en Hare Majesteit Koningin Sirikit, de koningin-moeder, om “een bos te planten in de harten van de mensen”. 

Het park moet een leerplek worden. Het schept een band en waardering voor de waarde van het bos, het water, de natuurlijke hulpbronnen en de zorg voor natuurlijke hulpbronnen en het milieu op een duurzame manier. Dit deel van het stadspark krijgt het grootste bosgebied (216 Rai) met grote bomen, struiken, bodembedekkers en verschillende soorten waterplanten. 

Een amfitheater, een luchtbrug, joggingpaden, een fietspad en trottoirs worden gebouwd. De originele gebouwen (pakhuis, museum en paviljoen ) worden ook gerenoveerd

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!