VIDEO | De Thaise premier schittert als de ster in een nieuwe toeristen videoclip van Thailand

THAILAND:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand blijft nog even hangen bij de premier van Thailand, hij is namelijk de onwaarschijnlijke ster geworden van een nieuwe muziekvideo, geplaatst op de Thaise Khu Fah Facebook-pagina van de regering, in een poging het toerisme te promoten.

De video zelf bevat prachtige scènes van Nopparat Beach in Krabi en omvat het bezoek van de premier en zijn entourage, voorafgaand aan de kabinetsvergadering op 16 november.

Er werden mooie foto’s en prachtig opgenomen video’s van de premier gebruikt, samen met het lied “Sand and Sea”, gezongen door de beroemde Thaise diva Nantida Kaewbuasai in 1998 en die momenteel voorzitter is van de provinciale administratieve organisatie van Samut Prakan.

https://youtu.be/RNNk4giXjXI

Er werd tussen neus en lippen onthuld dat het team van de regeringswoordvoerder de videoclip ’s nachts heeft bewerkt, zodat de premier deze voorafgaand aan de kabinetsvergadering van gisteren kon zien.  De premier was naar verluidt erg blij met en zei dat de video bedoeld is om het toerisme te promoten, naar niet van zichzelf.

De premier vertelde verslaggevers ook, voordat hij Krabi naar Bangkok verliet, dat hij verheugd is de lokale bevolking te hebben kunnen ontmoeten, aangezien dit de tweede keer is dat hij het strand heeft bezocht, na een bezoek aan Phuket om de heropening van de “zandbak” geïnspecteerd te hebben.

De videoclip heeft echter gemengde reacties opgeleverd.  Sommige supporters zeiden “Mooie video”, “We houden van je Loong Tuu” en “Hij ziet eruit als een knap model”, beide opmerkingen werden wel tussen haakjes geplaatst, zodat U zelf een mening mag vormen.

Aan de andere kant zeiden enkele tegenstanders van de premier: “Lijkt op een karaoke-video van 20 jaar geleden” en “Hij staat dwaas op het strand”, natuurlijk distantiëren wij als gasten in Thailand van deze opmerkingen.

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “VIDEO | De Thaise premier schittert als de ster in een nieuwe toeristen videoclip van Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!