Premier Prayut verdedigt de vertraging bij de opheffing van het uitgaansverbod in Thailand

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha heeft het besluit verdedigd om de heropening van pubs en uitgaansgelegenheden uit te stellen van 1 december tot 15 januari, een stap die velen in de horeca en amusementssectoren enorm heeft teleurgesteld omdat ze zich zorgen maken over het voortbestaan ​​van hun bedrijf.

Premier Chan-o-cha zei dat de veiligheidsmaatregelen voor de volksgezondheid niet op tijd klaar zouden zijn om het land op 1 december veilig te heropenen.

 “We moeten ook luisteren naar wat het ministerie van Volksgezondheid over de kwestie te zeggen heeft”, zo vertelde de premier, die ook hoofd is van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, dat de vertragingsmelding heeft uitgegeven.

De premier heeft ten derde malen de entertainmentbedrijven gewaarschuwd om niet te heropenen voordat ze toestemming hebben gekregen om dit te doen, anders zullen ze met juridische stappen te maken krijgen.  Veel pubs en bars hebben de regels al getrotseerd en hebben de nare gevolgen ondervonden.

Premier Chan-o-cha heeft organisatoren in het hele land ook bevolen om de grootst mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen en maatregelen te nemen voor gezondheidstoezicht tijdens festiviteiten morgen tijdens de Loy Krathong viering.

Hij zei dat het toerisme na de heropening op 1 november gestaag is verbeterd, gelukkig wel met een stijging van het aantal hotelboekingen.  Hij zei dat hij agentschappen de opdracht heeft gegeven om de tijd die nodig is om immigratie en gezondheidscontroles voor internationale aankomsten uit te voeren, te verminderen.

Ondertussen hebben bedrijven in Nakhon Ratchasima, één van de meest bruisende steden in het noordoosten, en de kustplaats Pattaya hun woede geuit over de vertraagde terugkeer van het nachtleven van de stad. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 

 Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Chiangmaione.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!