Vervallen kinderspeeltuin bij de nachtmarkt van Jomtien krijgt hoognodige opknapbeurt

JOMTIEN:- Een kinderspeeltuin met Angry Birds-thema op de Jomtien Beach Road tegenover de Jomtien Night Market heeft hoognodige reparaties ondergaan.

Uw nieuwsbeer heeft al eerder geschreven over de speeltuin hier toen ambtenaren borden in het Thais plaatsten om het gebied af te sluiten voor “toekomstige reparaties.” De borden werden echter op grote schaal genegeerd, grotendeels omdat de borden alleen in het Thais waren en veel regelmatige gebruikers van de speeltuin Oost-Europees zijn, wat leidde tot wijdverbreide klimpartijen om toegang te krijgen tot het populaire gebied.

Eigenlijk, was de speeltuin al sinds 2021 aan reparatie toe, maar vanwege de beperkingen van Covid19 pandemie was de speeltuin echter het grootste deel van het jaar gesloten.

Het goede nieuws is dat de speeltuin nu reparaties, verse verflagen en een opknapbeurt ondergaat die zowel ouders als kinderen zullen bevallen.

De foto’s in dit artikel rond de reparaties zijn deze week, voor het eerst gepost door het sociale media-account van de burgemeester van Pattaya. 

Veel plezier in het pretpark!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!